Post by sevenlockmigque on Mar 14, 2022 21:12:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Speekoo - Learn a new language ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Speekoo - Learn a new language IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neobmedzené kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Speekoo - Learn a new language 2022 version ▞▞▞
Je to veľmi pekná aplikácia. Ale nepomôže, pokiaľ ide o gramatický aspekt. Môžete ju použiť ako doplnkovú aplikáciu, ak máte iný zdroj učenia sa jazyka. Ale na grafiku sú veľmi dobré. A myslím si, že by mali poskytnúť návod, ako nahrávať, pretože kedykoľvek sa pokúsim použiť túto funkciu, odpovie na otázku tak, že mi povie, že sa mýlim.
Páči sa mi táto aplikácia a je veľmi jednoduchá.
Úprimne povedané, najlepšia aplikácia vôbec
Páči sa mi to, je to také užitočné a úplne zadarmo a je to úžasné a môžem sa s ním naučiť mnoho ďalších jazykov
Dobrá aplikácia na učenie jap
Stiahol som si túto aplikáciu, aby som si mohol rozšíriť štúdium. Absolvoval som prvú lekciu kurzu čínštiny (mandarínčiny) s názvom Peking. Zvuk bol dobrý, ale Pinyinovi chýbali akékoľvek tónové indikátory alebo mikrofón na opravu výslovnosti. Keďže mandarínčina je tónový jazyk, nemôžem v dobrej viere odporučiť túto aplikáciu pre tento jazyk.
Milujem túto aplikáciu, učím sa francúzsky rýchlejšie ako kedykoľvek predtým! ⭐⭐⭐⭐⭐
Dávam 4 hviezdy, pretože si myslím, že musíte dať hiraganu aspoň ako jedno z písiem japonského jazyka na jej hodiny, aby ste sa s nimi zoznámili, pokiaľ daná osoba študuje jej nové lekcie. Všetko ostatné je úplne dokonalé, má naozaj dobre tvarované lekcie a sú krátke, takže naša myseľ nie je preťažená, takže je to celkom dobré, gratulujem k tejto aplikácii.
Milujem to... Je to presne to, čo som potreboval. Dobrá práca.
Textové lekcie sú skvelé a ľahko sa sledujú, ale pre japončinu sú v romanji namiesto toho, aby vás naučili rôzne japonské znaky. Zdá sa, že zvukové lekcie sú na začiatku mnohých klipov vystrihnuté, takže je ťažké povedať, čo daná osoba skutočne povedala.Používanie tlačidiel hlasitosti na telefóne v aplikácii automaticky nenastaví hlasitosť médií, ale hlasitosť vyzváňacieho tónu. A po každej lekcii sa spustí moja aplikácia Posledný prechod, aby sa uložilo nové heslo.
Pridajte arabčinu
Zdá sa, že funguje veľmi dobre! Myslím, že sa s tým naučím viac ako s duolingo
Speekoo - Learn a new language শিক্ষা xdbw
Pekná aplikácia!) Je ľahké sa s ňou naučiť. Som nadšený! To je moja šanca naučiť sa konečne španielsky. Ale v ďalších úrovniach (stredne pokročilých a konverzačných) sa to zhoršuje. Na stredne pokročilých si len opravíte frázy od začiatočníka a už to ani nemôžete písať na virtuálnej klávesnici ako predtým. Ale pomáha to lepšie si zapamätať. V konverzačnej úrovni musíte vytvoriť vety zo slov, ktoré nepoznáte. Je to skvelá aplikácia, ale bolo by skvelé vidieť nejaké vylepšenia.
Aplikácia bola príliš ľahká na porazenie.Dodatočné znalosti založené na kultúre boli skvelým doplnkom. Ale táto aplikácia nemá v úmysle skutočne učiť jazyk. Oveľa viac budovania
Má originálny prístup k učeniu, ktorý sa mi, musím priznať, zdá príliš jednoduchý pre vyššie úrovne, no zatiaľ si všetko pamätám a dokážem to vlastne použiť v kontexte (na rozdiel od Duolinga). Je nepochybne lepší ako Duolingo v mnohých smeroch, takže budem držať krok a ak bude stále taký účinný na vyšších úrovniach ako teraz, aktualizujem a ohodnotím 5 hviezdičkami.
Najlepší spôsob, ako sa naučiť neindické jazyky... jednoducho sa mi to páčilo
Táto aplikácia je taká užitočná, aspoň na základných úrovniach, počúvanie a aktívne cvičenie vám umožňuje rýchlejšie sa učiť. Je to zábava
Táto aplikácia je ideálna pre ľudí, ktorí chcú hovoriť iným jazykom. V skutočnosti sa začínam učiť hovoriť po španielsky, ďakujem veľmi pekne, že ste to urobili😊 5 hviezdičiek! Určite by som to odporučil a ak by som mohol urobiť 100 hviezdičiek, urobil by som to aj celkom zábavné.
Zatiaľ dobre...učenie sa tam, kde som v minulosti nerozumel jazyku...priateľský...jednoduché...toto sa mi páči...
Žiadna portugalčina! Ide o to, že stiahnem túto aplikáciu...na ďalšiu!
Veľmi dobré na cesty
Veľmi dobre navrhnuté a zábavné učenie. Jediný problém, ktorý mám, je s „rekapituláciou zvuku“, nedovolí mi nahrávať a hovorí „na vykonanie ústnych cvičení musíte prijať mikrofón“. Prijal som mikrofón, ale žiadna radosť, nejaké nápady?
Práve som začal používať túto aplikáciu. Zatiaľ to nie je zlé.
Não consigo a opção para selecionar a lingua inglesa. Não sei o que acontece. Só aparecem outros idiomas.
láska .v priebehu prvých 5 minút mám pocit, že naozaj rozumiem jazyku
Úžasné, že táto aplikácia je zadarmo! Žiadne reklamy. Hladké a krásne. Veľké malé "kultúrne karty" poskytujúce informácie o krajinách, ktoré sú relevantné pre jazyk, ktorý sa učíte.Jedinou nevýhodou je, že nie je príliš obsiahly a zachádza len tak ďaleko do jazyka. Bol by som veľmi rád, keby bolo viac obsahu a 100% by som za to zaplatil!
Prvá dobrá aplikácia na učenie sa talianskeho jazyka.
Chcem sa naučiť po anglicky, ale nemôžem, pretože môj mobil je v angličtine
6 lang na launguges hindi ako marunong mag english
Je to úžasná aplikácia, veľa sa učím!
Nejde o platenú recenziu. Toto je skutočne najlepšia jazyková aplikácia, akú som si stiahol! Jednoduché nasledovanie. Dizajn je obmedzený na minimum (nie je ohromujúci). Veľa opakovaní (dobré na učenie). 5 hviezdičiek!
zatiaľ je to dobré, čisté používateľské rozhranie núti používateľa sústrediť sa na to, čo je dôležité, a tge ux je tu celkom dobré.
Naučí vás slovíčko zo slovnej zásoby a potom pridá slovo a vytvorí krátku vetu. Potom vás naučí, ako povedať túto vetu s iným zámenom. Pomaly pridáva podstatné mená, slovesá a prídavné mená, vďaka čomu sú vaše vety dlhšie. A tieto podstatné mená, slovesá a prídavné mená spája a spája, aby vám pomohol precvičiť si používanie toho, čo ste sa už naučili. Veľmi pekný formát. Pomaly a ľahko sa učíte s ľahkosťou.
Úryvky, ktoré sa treba naučiť, sú dobre premyslené pre ľahký postup. Je zaujímavé, že sa rozhodli používať pchin-jin bez akcentov a vôbec nezobrazovať pôvodné znaky. Na to sú iné aplikácie. Zdá sa, že množstvo a frekvencia opakovania sú účinné a stavanie na predchádzajúcich frázach pre mňa a moje učenie funguje dobre. Odporúčame!
Speekoo - Learn a new language آموزش idg
Je to veľmi ľahké sledovať. A ako je aplikácia navrhnutá, informácie sa ľahko uchovávajú. niekedy som medzi lekciami týždne bez učenia. Prekvapivo som bol schopný ľahko pokračovať tam, kde som skončil, stále som na začiatku aplikácie. Nemôžem sa dočkať, ako plynule budem. Okrem toho sa naučíte španielsky nielen hovoriť, ale aj čítať
Vôbec žiadne nastavenie, žiadne ovládanie hlučných zvončekov, ktoré používajú. Úplne plytké. Neberie do úvahy rôzne spôsoby vyjadrenia toho istého významu.
O meu não ta entrando, só fica saindo sozinho. Je to skvelé ako aplikácia, ale ak chcete pokračovať, musíte zaplatiť predplatné alebo musíte mať kód od učiteľa alebo niečo podobné, zatiaľ čo predtým to bolo úplne zadarmo
Ako som napísal v e-maili, bol by som rád, keby ste k tomu pridali, východný arménsky. Z recenzií vidím len to, že ľudia sú s touto aplikáciou spokojní. Určite vyskúšam, ako to funguje v iných jazykoch. Čaká sa na zistenie, či bude tento jazyk pridaný.
Je to dobrá aplikácia na začatie vytvárania vlastných viet. Ale je to veľmi obmedzené a neúplné. Existuje niekoľko lekcií a môžete ich skončiť za 2 dni (čo sa mi podarilo!) A sú tu nejaké „certifikáty“, ktoré sú len jednoduchými testami, nie „certifikátmi“ (busuu ponúka skutočné mac graw hill certifikáty s testami takto) Ponuka je veľmi neúplná s veľmi malým počtom možností.A je tu niekoľko užitočných kultúrnych tipov o mestách, ale iba na úrovni začiatočníkov a nie mierne pokročilých. Má chybu, že ak neuspejete v niektorom z hodnotení, vráti vás to späť na začiatok, aj keď sú úrovne začiarknuté a nikdy nemôžete postúpiť . Okrem toho sa mi táto aplikácia naozaj páči, ale považujem ju za frustrujúcu. Neakceptujú "Il n'est pas à Paris" ako správne, aj keď je to správne francúzske. Je frustrujúce, že učia hovorovú reč len vtedy, keď moja odpoveď nie je nesprávna. To a nemôžete vôbec vypnúť alebo ovládať hlasitosť.
Skvelá aplikácia na učenie a jednoduché použitie
Páči sa mi aplikácia. Pomáha so španielčinou Nemohol som veľa použiť, ale je to dôležité pre budúce použitie na cestách, (veľká chuť)!!
Cut the Rope: Time Travel 퍼즐 kmdh
Pekná aplikácia páči sa mi
Pomôžte mi naučiť sa španielčinu, ale podľa môjho názoru mi to pomáha len trochu, ale táto aplikácia sa mi naozaj páči, je to skvelá zábava =)
Aplikácia vyzerá dobre, ale je chybná. Aplikáciu nie je možné ukončiť bez jej zabitia na pozadí. Tiež veľmi obmedzené množstvo jazykov. V mojom prípade nepoužiteľné.
Speekoo - Learn a new language Образование msau
Veľa zábavy pri učení.
Na vrchu čiary!!! Táto aplikácia môže byť účinná, keď si s niekým precvičíte, čo sa naučíte. Som na ceste učenia sa nových jazykov. Používam ho aj môj 8 ročný. Nastavil som mu 30-minútový časovač na cvičenie a po uplynutí 30 minút chcel pokračovať v cvičení. Stiahnuť to! Nebudete ľutovať!
Úžasná aplikácia, hovorím plynule po panamsky a táto aplikácia je legitímna
Jazyk je pre španielčinu nesprávny. Myslel som, že si stiahnem aplikáciu ako niečo na precvičenie toho, čo viem, ale konštrukcia jazyka je nesprávna.
Zo všetkých aplikácií/materiálov, ktoré som v priebehu rokov používal, je to jedna z najjednoduchších na použitie 4/5, kým neuvidím zložené vety