Post by sevenlockmigque on Mar 14, 2022 20:59:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Italian with flashcards! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Italian with flashcards! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakkida kulda ▞▞▞
▞▞▞ Learn Italian with flashcards! 2022 version ▞▞▞
Благодаря этому приложению я смогла подтянуть 3 языка, очень рекомендую 😁😊
Väga korralik, aga fotod puuduvad
Sõnu eraldi õppida ja üle vaadata ei saa, millegipärast tuleb mõlemat korraga teha. Seega, mida rohkem sõnu teate, seda vähem sõnu õpite iga päev, kui see on tasuta versioon – suurema osa teie päevasest limiidist võtavad üle vaadatud sõnad.
Hämmastav rakendus! Oleks tore kunagi araabia keelt näha!
Suurepärane rakendus
Naudin rakendust, kuid soovin väga, et sellel oleks meessoost taasesitushääle võimalus, et meessoost õppijad saaksid hääldada.
Hea viis sõnade õppimiseks, kuid tasuta versiooniga on lubatud ainult 5 päevas, mis tundub veidi piiratud.
Parim, mille olen leidnud
Üsna odav ühekordne tasu, suurepärane mälukaardimäng ka näitelausetega.
Mulle meeldib mälukaardi stiilis õppimine, see on praktiline ja lihtne. Mulle meeldivad kategooriate valikud.
Fenomaalne rakendus.....kasutab vahedega kordusi ja puurib sõnu peas. Mul on hetkel 760 sõna. Ainus etteheide oleks see, et soovin, et nad lisaksid rohkem sõnu. Võib-olla kuni 3k? ..ja ma tõesti soovin, et nad lisaksid veel mõned keeled. Kasutan praegu itaalia ja hispaania keelt, kuid mulle meeldivad vene, jaapani, hollandi jne
Mulle meeldivad lisarežiimid. Need on kaartide ülevaatamiseks väga kasulikud. Palun lisage kaartidele rohkem pilte.
Töötab väga hästi. Hindan reguleeritavaid sätteid ja võimalust valida sõnaloendeid või luua oma klassitööga vastavusse viimiseks. Minu jaoks täisversiooni väikest hinda väärt
huvitavam kasutada kui tavalisi flash-kaarte, mis mõnikord võivad olla igavad. Siin on piisavalt huvi, et teid tagasi tuleks.
See teeb seda, mida ta peab, aitab teil sõnu kiiresti meelde jätta. Soovin, et sellel oleks ka fraase ja rohkem kategooriaid, näiteks 500 parimat sõna. See on oma hinna jaoks hea, eriti kuna mõned teised sõnaloojad nõuavad väga lihtsa rakenduse eest terve varanduse
See on väga hea vahend uute sõnade õppimiseks. Olen üllatunud, kui lihtne see on, kuid samas nii kasulik. Ma armastan seda rakendust.
Parim omataoline. Uusim versioon ei anna teile ainult sõnade tõlkeid, vaid ka mitmeid näiteid (konteksti) lauseid, mis on minu arvates hädavajalikud. Samuti väga lihtne kasutada.
Ma alles alustan, aga mulle juba meeldib)
Parim õpperakendus, suur tänu!
Suurepärane rakendus uute sõnade õppimiseks ja sõnavara täiustamiseks
Learn Italian with flashcards! ትምህርት yle
Kas on funktsioon konkreetse sõna valimiseks ja selle lausenäidete vaatamiseks? Ma ei taha, et pean kõiki harjutusi läbi tegema, et jõuda selle ühe sõnani, mille lausenäiteid tahan näha. :/
Kas ma võin lihtsalt öelda, et mulle see rakendus meeldib? 😭😭💗💗
See on välkmälukaardid, mis on tehtud paremale ja vasakule libistades. Nad lisavad nüüd pilte, mis on lahe boonusfunktsioon. Odav omada ka ilma lisanditeta!
Escape Room: Mystery Word Sõnamängud usc
Mulle meeldib see rakendus väga. Oleks ideaalne, kui muudaksid nupud "Ma mäletan seda sõna juba" ja "Harjutage seda sõna" paremini eristama
Learn Italian with flashcards! განათლება owr
Suurepärane
Hea välimusega ja lihtne kasutada. Kuid ainult 5 sõna päevas tasuta tasemel. Ja uued sõnad tulevad tähestiku järjekorras, mitte kasulikkuse või populaarsuse järjekorras või vähemalt juhuslikus järjekorras. 5 000 sõnakoguga kulutate üle 3 aasta, et õppida palju kasutuid sõnu samamoodi, nagu võiksite sõnaraamatut läbi lugeda.