(Android/iOS) Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel کدها کلیدهای اشکال
Mar 14, 2022 20:50:16 GMT
Post by sevenlockmigque on Mar 14, 2022 20:50:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها کلیدهای اشکال ▞▞▞
▞▞▞ Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel 2022 version ▞▞▞
من داستان ها را دوست دارم آنها به من علاقه مند هستند و من را درگیر نگه می دارند. فقط ای کاش می توانستید همزمان فصل های بیشتری دریافت کنید، اما من همچنین می دانم که آنها باید به نویسنده پول بپردازند.
کتاب تا اینجا عالی است، اما کوپنها فقط ممکن است صفحه دیگری را در اختیار شما قرار دهند. با این سرعت خواندن کتاب برای من برای همیشه طول خواهد کشید.
به دلایلی در یک دستگاه اندرویدی نمی توانم خرید خودکار را از فصل های کتاب حذف کنم. من همیشه نمیخواهم به فصل بعدی بروم زیرا میخواهم فصلی از کتاب دیگری بخرم، اما از آنجایی که این ویژگی همچنان خود را فعال میکند، در نهایت کوپنهای فصلهایی را که نمیخواستم بخرم از دست میدهم.
داستان ها خوب هستند، فقط کاش راهی برای خرید آنها با قیمت مناسب وجود داشت
من خواندن را دوست دارم دوست ندارم چگونه شما باید سکه داشته باشید
خواندن کتاب ها بسیار گران است
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel Könyvek és tájékoztató kiadványok hip
تعداد کمی از فصلهای رایگان و فصل سوم آن را رایگان میگوید، اما درخواست خرید دارد یا چیزی که واقعاً مانند دو فصل قبلی رایگان نیست، 1&2
داستان خوبه ولی خیلی گرونه
نمی توان به هیچ یک از داستان ها، حتی به داستان های رایگان دسترسی پیدا کرد. فقط یک پنجره بازشو دریافت کنید که نشانک اشتباه است.
من برای 600 سکه هزینه کردم اما هرگز آنها را دریافت نکردم. سپس وقتی سعی می کنم دکمه بازخورد را در پایین صفحه راهنما بزنم، به من اجازه نمی دهد. سعی می کنم شماره ای را که برای اثبات خرید سکه ها لازم است را ارسال کنم تا بتوانم سکه های خود را دریافت کنم. تقریبا 12 ساعت گذشته و هیچی. داستان ها خوب هستند اما من واقعاً دوست دارم بتوانم از کسی کمک بگیرم
قیمت بسیار کمی بیشتر از بسیاری از کتاب های موجود در فروشگاه است، اما هنوز خوب است
ردیاب زمان کار نمی کند، بنابراین امتیازها جمع نمی شوند، و هیچ کاری نمی توانید در مورد آن انجام دهید. این برای نویسندگان بد است زیرا من تمایلی به دادن پول به توسعهدهندگان زمانی که برنامهشان آنطور که تبلیغ میشود کار نمیکند، ندارم. اگر کار می کرد، ممکن بود، اما الان نه.
بهروزرسانی... کوپنهایی که برای باز کردن فصلها استفاده میشوند از حساب من ناپدید شدند و وقتی شکایت کردم پاسخی دریافت نشد. دارم اکانت رو پاک میکنم آسان برای خواندن. به نظر می رسد و مانند یک کتاب است. بدون پس زمینه سفید خیره کننده که تجربه را لذت بخش تر می کند.
خود برنامه خوب است. پرداخت بیش از 20 دلار برای خواندن یک کتاب کامل ارزش آن را ندارد. مخصوصاً وقتی برای خواندن یک کتاب کامل فقط باید 3 دلار از آمازون بپردازم. حتی قرار نیست داستانی که نظرم را جلب کرد تمام کنم.
زمانی که خواندن یک داستان را به پایان می رسانید، قیمت داستان ها بسیار بیشتر می شود. بیشتر از آن چیزی است که اگر توسط یک شرکت انتشاراتی واقعی، توسط یک نویسنده نیمه شریف منتشر شود.
تا زمانی که اعتباری را که برای آن پرداخت کردهام دریافت نکنم، روی 1 ستاره باقی میماند. دو روز گذشت و هنوز جواب نداد آنها پول را بدهکار کردند و هنوز اعتباری ندارند!
من فکر می کنم به دلیل ویروس و هر اتفاقی که افتاده است باید قیمت ها را کمی پایین بیاورید اما بقیه چیزها خوب است داستان ها را دوست دارم اما برخی از آنها با خطاهای کوچک زیادی هستند.
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel Böcker och referensmaterial ijvv
من کتاب ها را دوست دارم، اما فصل ها بسیار کوتاه و پرهزینه هستند. من هرگز نمی توانم کتاب ها را تمام کنم. ای کاش می توانستم تعدادی از این کتاب ها را در آمازون تهیه کنم. چرا وقتی خواندن یک فصل کمتر از 2 دقیقه طول می کشد اینقدر شارژ می کنید؟ بنابراین! همه در مورد اینکه چقدر تلاش برای خواندن یک کتاب هزینه بر است، پاسخ یکسانی دریافت می کنند. من هیچ تغییری در کاهش هزینه ها برای هر فصل نمی بینم. هنوز بسیار گران است. اما شما می گویید که روی آن کار می کنید. چرا کوپن ها قبل از استفاده ناپدید می شوند
برنامه وحشتناک من می توانم شاید یک فصل از یک کتاب را بخوانم (که فقط 5 صفحه است!!!) بدون نیاز به خرید کوپن های بیشتر. هر فصل 120 سکه یا کوپن است، که همانطور که گفتم شما را به جایی نمی رساند. اتلاف کامل و مطلق زمان من این برنامه را به کسی توصیه نمی کنم. من کتابی را پیدا کردم که دوست داشتم و دو ماه طول می کشد تا آن را بدون خرید چیزی بخوانم.
این بهتر از چیزی است که فکر می کردم
کتابهای خوب برای خواندن، اما برای فصلها گران هستند.
خیلی خوب. گرامر بسیار بد است، اما وقتی وارد داستان هایی که می خوانید شوید، می توانید از آن عبور کنید.
English Learning Games Ta’lim ncr
ویرایش: این یکی از بهترین برنامه های برنامه خوانی بود که من امتحان کردم اگر چک کردن تقلبی نبود. از نظر آماری غیرممکن است که هر بار 6 امتیاز دریافت کنید! من این را در طی چند هفته مشاهده کردم و هر بار هنگام ورود 6 عدد دریافت کردم.
من عاشق کتاب هایی هستم که می توانید آنها را بخوانید و می توانید از بین صدها نوع مختلف انتخاب کنید. شما این برنامه را بسیار دوست خواهید داشت و اگر همان چیزی باشد که به دنبال آن هستید به شما کمک خواهد کرد. با تشکر از ایجاد یک برنامه عالی من عاشق خواندن کتاب در این برنامه هستم !!!!
دانلود شد زیرا داستانی را که در فیس بوک پست شده بود دوست داشتم، اما متوجه شدم که فریبنده است.داستان در فیس بوک توصیفی و زیبا بود، در حالی که در برنامه هیچ توضیحی نداشت و بی مزه بود. Bright in The Dark نام داشت، و در فیس بوک در فصل اول نام خواهر و برادر شخصیت اصلی و خواهرش به او کمک کرد تا لباس بپوشد، در spp هیچ کدام از آن ها وجود نداشت. خیلی ساده بود که بعد از یک فصل برنامه را حذف کردم. کتابی را برای تبلیغ «افزایش» نکنید، ناامیدکننده است. دروغگوها
این یک برنامه خوب برای خواندن چند داستان خوب است. اما هر بار که وارد سیستم می شوم و برای امتیازها روی یک تب می زنم، به نظر می رسد همیشه یک عدد 6 دریافت می کنم که درست به نظر نمی رسد. برای خواندن بیش از نیم ساعت، امتیاز جمع آوری شده برای 30 دقیقه نیز فعال نمی شود. باید بیشتر بخونم:s. سیستم Point برای این نوع برنامه ها بد می شود. من متنفرم که چگونه آنها شما را با تبلیغاتی که تا اینجا خوانده اید جذب می کنند و بعد از آن در انتظار افزایش امتیاز هستید.
سکه خریدم تا بتوانم داستانی را که شروع کرده بودم بخوانم. یک هفته بعد هنوز آنها را دریافت نکرده اند. پاره کردن شکایات زیادی ارسال کرده ام اما پاسخی دریافت نکرده ام.
کتاب های فوق العاده فقط کمی گران است برای ivouchers. بهتر است استفاده از هر فصل را کاهش دهید.
من واقعا از داستان ها لذت می برم. با این حال من از پولی که برای خواندن داستان ها لازم است لذت نمی برم. من قبلاً بیش از مبلغی که برای یک کتاب کاملاً جدید پرداخت می کردم، هزینه کرده ام. بنابراین پس از اتمام داستانی که می خوانم، احتمالاً برنامه را حذف خواهم کرد.
من برنامه را دوست دارم اما دوست ندارم که فقط برای ادامه خواندن یکی از آن ها باید هزینه کنم. خیلی زیاد می شود. در دراز مدت ارزشش را ندارد.
کتابها گران هستند، اما هنوز برای خواندن داستانها پول پرداخت میکنند تا اشتباهات گرامری زیادی پیدا کنند. بدترین قسمت این است که شما به اینجا رسیده اید و داستان فقط در وسط صحنه ای بدون پایان متوقف می شود و هرگز به روز نمی شود. بنابراین آنها اساسا با فروش محصولات ناتمام پول می دزدند. برای خواندن کتاب از این برنامه سکه نخرید. شما ناامید خواهید شد!!!
کتاب ها بد نیستند نه نوشتن به سبک پولیتزر که مطمئنا. هزینه با چیزی که به دست می آورید توجیه نمی شود
تبلیغ برای خواندن کامل داستان رایگان، سپس پرداخت می خواستم. همچنین همین داستان در 2 سایت دیگر بود.
فقط برای کسب امتیاز به آن امتیاز دهید.. برای کسب امتیاز به راه های بیشتری نیاز دارم. برای ادامه دادن هزینه ای پرداخت نمی کنم، می توانم کمتر برای کتاب جلد سخت هزینه کنم. نیازی نیست این برنامه فقط می تواند از Kindle یا Nook کتاب بخواند
این برنامه نه تنها برای خواندن هزینه دارد، بلکه داستان هایی پر از دستور زبان و املای افتضاح دارد. من زودتر از Story Lite یک سایت فن تخیلی را توصیه می کنم.
خوب است، اما سخت است که فصل های بعدی را دریافت کنید و تعداد زیادی کاراکترها بدون اطلاع شما تغییر کرده است.
هزینه بالا برای هر فصل چرا به برنامههای دیگری که کتابهای الکترونیکی مشابهی را ارائه میکنند که فقط سکههای کمی دارند نگاه نکنید؟ فقط گفتن رقابت واقعی است.
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel ספרים ועיון plj
من دوست دارم برنامه را امتحان کنم، اما هر بار که آن را دانلود می کنم، بارگیری مجدد شبکه درگیرم می شود. مهم نیست که من چه کاری انجام می دهم، همین اتفاق می افتد. تنها برنامه ای که من این کار را با من انجام داده ام.
داستان عالی و اعتیاد آور است، اما راه های زیادی برای کسب سکه وجود ندارد.
تلفن ها را تغییر داد و از ورود به حساب من امتناع کرد در مورد اشکال صحبت کرد. من همه چیز را از اول شروع نمی کنم، بنابراین این به طور جدی برنامه را برای من خراب می کند.
بسیاری از کتابهایی که میگویند تکمیل شدهاند، واقعاً شما را در وسط یک داستان درام معلق نمیگذارند. شما حدود 30 دلار را هدر میدهید که واقعاً هیچ پایانی ندارد. .
داستان های خوب بسیار گران هستند
خوب خواندن نویسندگان آن را ادامه دهید
داستانها را دوست دارم، اما نیاز به بهبود بیشتری دارد، من از تلاش برای به پایان رساندن یک کتاب عصبانی میشوم، زیرا شما پاداش کافی در روز برای خواندن بیشتر از یک فصل را دریافت نمیکنید که به احتمال زیاد به زودی آن را حذف خواهم کرد.
من داستان های شما را دوست دارم اما آنها بسیار گران هستند، شما می توانید با یک کتاب 2 با 15 دلار اما هر چند فصل در اینجا حداقل 10 دلار بپردازید.
برای 1 فصل بسیار گران است که بسیار کوتاه است
قیمت داستانها بیش از حد است، وقتی در نظر میگیرید که داستانهای حرفهای نوشته شدهای که به چاپ رسیدهاند، نصف قیمت آنها هزینه دارند. وقتی در نظر بگیرید که اینها ویرایش نشده اند (اشتباهات املایی و گرامری)، دقیقاً برای چه چیزی پرداخت می کنم؟ من شک دارم که نویسنده یک چهارم مبلغی را که من پرداخت کرده ام دریافت کند، بنابراین فقط به خرید کتاب با هزینه بسیار کمتر برمی گردم.
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel Könyvek és tájékoztató kiadványok hip
ای کاش به جای دریافت کوپن یا سکه، فصل ها رایگان می خواندند... برخی از ما فقط می خواهیم بخوانیم و تا زمانی که به مقدار موردی که باید ادامه دهیم، نگران گیر افتادن نباشیم.