(Android/iOS) Moonlight Lovers: Ethan - Otome Game / Vampire modować więcej monet
Mar 8, 2022 4:29:40 GMT
Post by lerderstingsasan on Mar 8, 2022 4:29:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moonlight Lovers: Ethan - Otome Game / Vampire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moonlight Lovers: Ethan - Otome Game / Vampire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modować więcej monet ▞▞▞
▞▞▞ Moonlight Lovers: Ethan - Otome Game / Vampire 2022 version ▞▞▞
Gra pewnie fajna...ale jest jedno ale nie da się odbyć1/2 roździału
Cześć kiedy mniej więcej będzie język polski? 😊.
Naprawdę lubię tę grę i jest naprawdę fajnie się w nią grać.
Przepraszam, ale nie wchodzę w żadne linki.@gry Beemoov
Seksowny
To naprawdę niesamowite i bardzo mi się podoba. Nie miałem żadnych problemów z muzyką ani chodzeniem do różnych pokoi, ale mam jeden narzekać na grę, że AP jest za mały i ledwo możesz ukończyć rozdział WCIĄŻ W ROZDZIALE 3 DOBRO WZGLĄD!!!!! Może gdyby istniał sposób na odzyskanie AP w jakiś sposób, byłby to dobry? Wiem, że to duża zmiana w grze, ale znowu to tylko moja opinia, możesz robić, co chcesz, ale proszę, zrób coś z AP
Czekałem na Ethena na baaaaaaaaaaaaacie dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuczynię teraz to już w końcu!Zgadzam się również (z komentarzem innych osób poniżej), jeśli byłaby możliwość dostosowania mc i wybrania osobowości gry, która przyciągnęłaby więcej uwagi, niż powinna😔
Naprawdę uważam, że ta aplikacja jest niesamowita. Podoba mi się i uważam, że jest o wiele lepsza niż jakiekolwiek inne gry, w których to Ty decydujesz, co powiedzieć. Daję mu pięć gwiazdek. Kocham miłośników światła księżyca, ale potrzebujesz pieniędzy, aby kupić Ap, a to pomaga ci grać, ale nie mam pieniędzy, więc muszę grać w następny, ale dobrą rzeczą jest to, że następnego dnia dają ci Aps 😆
❤️ 💋 😍 Najlepszą rzeczą w grze internetowej jest to, że możesz dokonywać własnych wyborów
Świetnie się gra
Daję temu dwie gwiazdki głównie dlatego, że nie mogę się zagłębić w to, że AP jest zbyt trudny do zdobycia Nie stać mnie na zakup tych rzeczy, a 60 AP tylko niech masz mniej niż minutę czytanie zajmuje tylko 30 sekund. Myślę, że powinieneś to zmienić tak, że codziennie otrzymywaliśmy określoną ilość AP, byłoby o wiele łatwiej. Możesz też nadal mieć wybór zakupu dla osób, które mogą na to wydać swoje pieniądze. Poczekam do następnej aktualizacji, jeśli nie zmieni się I usunę to.
To nie zadziała, ale dobrze..!
Niezbyt dobrze.wcale nie.Postęp w historii jest bardzo, bardzo powolny. Tylko kilka zdań dziennie. Okropny sposób zarządzania grą graczy zmiażdżył piękno tej historii!
Jak tu język nowy plz szukalam i nie umiem pomocy Dojsndxoenddn
Moonlight Lovers: Ethan - Otome Game / Vampire Hry na hrdinov qbk
lubię zdjęcia
Mam nadzieję, że ta historia jest romantyczna i ma też komedię.😇😍
Moonlight Lovers: Ethan - Otome Game / Vampire RPG xnw
Po miesiącach grania i przebycia w połowie odcinka 5 gra zdecydowała usunąć moje postępy... Mam dość tej aplikacji
Dziękuję za naprawienie aplikacji!
Ethan wydaje się być dupkiem. Ale miał swoje powody. Bardzo dba o MC. Zakochiwałam się w nim powoli i coraz bardziej.
Moonlight Lovers: Ethan - Otome Game / Vampire 角色扮演 llh
Cóż... naprawdę chcę przeczytać całą historię w tej grze..... ale..... nie mogę z powodu dimonda.... czy możesz zrobić coś takiego jak oglądanie wideo lub zarabianie za to diamentów gra😒😔😔😔😔
Cóż, pobierałem tę aplikację i kiedy zobaczyłem w moich powiadomieniach aplikację z napisem „pobieranie informacji”, usunąłem ją. Po kilku godzinach mój telefon dostał wirusa. Więc nie polecałbym nikomu w to grać.
Nie rozumiem, dlaczego gra powtarza się do pierwszego rozdziału, mimo że jak zwykle używam ważnego konta
Beasts & Puzzles: Awakening 롤플레잉 dxai
Moonlight Lovers: Ethan - Otome Game / Vampire Juegos de rol wsry
Czekam tylko na to aż dodadzą język Polski i zmienię swoją ocenę... ścieżka z Ethanem traktuje się najbardziej interesującą
W porządku, ale przyspiesz AP😅
Naprawdę to lubię, ale po dwóch zdaniach kończy się moja aplikacja, bracie, czy jesteś zły, czy coś, co sprawi, że taka okropna koncepcja ap będzie miała życie, bruh
Darmowe rozdziały są za krótkie
😉😉😉Uwielbiam tę grę, ale dlaczego AP są tak małe, że dopiero co zacząłem i już się skończyły, no dalej, nienawidzę tego, zmień to.😡😡😡
nie da się zmienić języka na angielski a polskim to nawet nie wzpomnę, na ścieszcze z Ivanem mi się po czasie jakiegoś wyświeltliła opcha ze miana języka ale tutaj niestety jej nie ma, a przepowiadało się ciekawie😔
Przepraszam za jedną gwiazdkę, ale za każdym razem, gdy próbuję otworzyć aplikację, wyświetla się po prostu brak adresu e-mail. Spraw, aby była bardziej użyteczna i interesująca🙂
Kochaj każdego z nich, ale problem we wszystkich. Ciągle podaje wiadomość "serwer" co dwa lub trzy zdania. Musisz opuścić grę i wrócić za każdym razem. Bardzo żmudne.
Nieustannie zawiesza się
Moonlight Lovers : Ethan - Otome Game / Vampire Jeux de rôles jlgt